Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Arınç Ortaokulu

Telefon : 05335957256
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://arincortaokulu.meb.k12.tr
Adres : çay mahallesi ziyaret / baykan /siirt
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, milli ve manevi değerlere sahip, yapıcı, kendine güvenen, çağdaş bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, ekip çalışmasına önem veren, sorumluluk sahibi, çözüm üreten, akademik başarısı yüksek, sosyal yönü güçlü bireyler yetiştirmektir. İLKE VE DEĞERLERİMİZ 1. Bizi biz yapan kültürel değerleri korur ve benimseriz 2. Olayları ve davranışları daima yapıcı bir tenkitle değerlendirir, kanaatlerimizi medeni nir cesaretle savunuruz. 3. Yapabileceğimizin en iyisini yapmak için çabalarız. 4. Ekip çalışmasına önem veririz. 5. Hedeflerimize sorumluluk alarak ulaşabileceğimize inanırız. 6. Sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında eğitim anlayışını benimseriz. 7. Sürekli yenilik temel prensibimizdir. 8. Kendimize, birbirimize ve öğrencilerimize güveniriz.
BAŞARILAR : İl ve ilçe genelinde Futbol, basketbol, voleybol, satranç ve masa tenisi alanlarında çeşitli dereceler. Şiir, hikaye ve kompozisyon alanında çeşitli dereceler. SBS, TEOG, LGS gibi liselere geçiş sınavlarında istikrarlı bir şekilde sınav başarısı ve yetenek sınavlarıyla Güzel sanatlar lisesi ve Spor lisesine yerleşen öğrencilerimizle elde edilen başarılar devam etmektedir.

Öğretmen :18
Öğrenci :187
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :1149
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir.
Saatler : Okulumuzda dersler saat 08:30´da başlayıp 15:10´da bitmektedir.
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Okulumuz kaloriferle ısınmaktadır
Servis : okul servisi yoktur.
Ulaşım : Okulumuza Siirt´ten saat başı Baykan´dan ise yarım saatte bir karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Siirt ili Baykan İlçesinde yer alan Veysel Karani (ziyaret) beldesine bağlı Çay mahallesinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Siirt iline 38 km, Baykan ilçesine 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Her yıl LGS sınavıyla fen lisesi ve sınavla öğrenci alan diğer ortaöğretim kurumlarına birçok öğrenci yerleşmektedir. Güzel sanatlar lisesi ve spor lisesine öğrenci yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler : okul içi spor turnuvaları yapılmaktadır. okul sporları kapsamında yapılan turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : tubitak projelerini katılım sağlanmaktadır. güzel santlar sergisi düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : tubitak projelerini katılım sağlanmaktadır.
Yazdır :